A Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet közleménye

Írta: Admin - 2014. 09. 22. 14:04


 

    Budapest, 2014. szeptember 18., csütörtök (OS) - A közjegyzőkről és az önálló bírósági végrehajtókról szóló népszavazási kezdeményezés beadásra került

 

    A mai napon Falus Zsolt Ferenc, az Egyesület elnöke, magánemberként népszavazási kezdeményezést nyújtott be annak érdekében, hogy a közjegyzői és a végrehajtói tevékenység, kizárólag állami köztisztviselői állás keretein belül lehessen gyakorolható. A közhatalommal való maszekolásnak már több százezer magyar család esett áldozatul, ezért az Egyesület elnökségének a véleménye szerint, közös társadalmi érdek ennek az állapotnak a megszüntetése.

 

    Kiadó: Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

 

-------------------------------------------------------------------

 

    Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

    Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

Mégtöbb hír

Elmarad a budapesti Lionel Richie-koncert

Elmarad Lionel Richie november 21-re tervezett koncertje a Papp László Budapest Sportarénában. A fellépést „az amerikai énekesen kívülálló logisztikai problémák miatt” nem tartják meg – közölte a szervező ShowTime Budapest. A közlemény szerint Lionel Richie sajnálatát fejezi ki minden jegyvásárló felé és reméli, hogy a jövőben még visszatér Budapestre.

Tovább olvasom...

LGT MARATON - avagy a Locomotiv újra dübörög!

Egy szíriai forradalmár története Budapestről

Mohameddel egy kis belvárosi étteremben futottunk össze, évek óta ismerjük egymást. Még korábban azt ígérte, hogy mesél a felkelésről.

Tovább olvasom...