LGT MARATON - avagy a Locomotiv újra dübörög!

Írta: Admin - 2013. 02. 04. 16:41

Fantasztikus koncertsorozatra készül a legendás Lokomotív GT február 15-16-17.-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az eredetileg tervezett egy estés koncertről hamar kiderült, hogy kevésnek bizonyul. Jó belegondolni, kimondani, leírni: IGÉNY VAN RÁ!

Alig két héttel a maratoni koncertsorozat előtt, nyugodt szívvel kijelenthetjük, mindhárom koncert teltházas lesz, ami nem csak Magyarországon, de Európában is ritkaság.

Persze, kutathatjuk az okokat, ami megmagyarázza a hihetetlen érdeklődést, bár úgy gondolom, nem érdemes. Minden zeneszerető ember tisztában van azzal, hogy ami jó, az jó. Működik.

A Budai Parkszinpadon 1971 nyarán bemutatkozó zenekar töretlen, minőségi zenével szolgálja hűséges közönségét. Az akkoriban megszólított fiatal célközönség többsége, mára nagyszülő, felnőtt, felelősség teljes életet élő ember. Egy dolog nem változott: a „Loksi” iránti rajongás. Ilyen alkalmakkor valami különös varázslat lengi körül őket. Újra fiatalok, lelkesek, izgatottan várják, hogy a fények kigyulladjanak a színpadon, a hangszerek megszólaljanak.

Hasonlót már átéltek az 1992-es Nyugati Pályaudvaron megrendezett „Búcsúkoncerten”. 

Azóta eltelt 21 év… és a legendás zenekar újra a színpadon.

Három generáció közönségét kiszolgálva, Presserék töretlen hittel és alázattal készülnek a maratoni bulira. Napi 8-10 órát próbálnak, azért hogy ismét lenyűgözzenek bennünket. Azt hiszem, sikerülni fog!  

Mégtöbb hír

Fergeteges buli a '90-es évek sztárjaival

16 magyar előadó (köztük egy „total nem dance” duó), 11 táncos, 2 világbajnok, egy külföldi skype-, és egy dél-koreai videoüzenet, FLM Update, DJ, retro hangulat, neon mignon, popcorn, vattacukor, mini hamburger és borszörp csatos üvegben - ez a koktél várta csütörtökön az újságírókat a Total Dance Festival sajtótájékoztatóján a Stereo Chef-ben.

Tovább olvasom...

Új szuperföldre bukkantak a csillagászok

Új bolygót fedeztek fel brit és német csillagászok egy csillag lakhatósági zónájában: a HD 40307g katalógusjelű planéta negyvennégy fényévnyire van, tömege a Föld hétszerese.

Tovább olvasom...

TOTAL DANCE FESTIVAL 2015

„A fesztivál mottója: tavaszi zsongás. Higgyék el, ez valóban az lesz!”

Varga Zsolt – UFO Update

Még több fény, még több táncos, egyedülálló színpad és látványtechnika, 3D-s virágok, soha nem látott akrobatikus show, két jubiláló, két egymással versengő fellépő, egy 15 év után először hallott csapat, meglepetéstorta, üzenetek a nagyvilágból és a megerősített ígéret: Emeljük a tétet!

Tovább olvasom...